O nás


Firma POPELKY s.r.o. byla založena v roce 2012 jako úklidová firma se zaměřením na sociální aspekt podnikání. V roce 2020 otevřela jednatelka Martina Gabrielová bezobalový obchod s ekologickou drogerií a kosmetikou v Plzni v Prokopově ulici (v říjnu 2022 se obchod přestěhoval na náměstí T. G. Masaryka 26). V roce 2021 byla firma uznána zaměstnavatelem na chráněném trhu podle §78 zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti.

Naše sociální firma nabízí:

  • prodej bezobalové a obalové ekologické drogerie a kosmetiky v kamenném obchodě na náměstí T. G. Masaryka 26 v Plzni

  • nákup zboží na e-shopu s možností vyzvednutí v Obchůdku u Popelek nebo donášky domů v rámci regionu Plzeň-město

  • pravidelné úklidové práce v Plzni a okolí 

  • půjčování čistících strojů na koberce a okna Kärcher

Sociální firma je označení pro firmu, jejímž cílem není pouze finanční zisk, ale také podpora osob hůře uplatnitelných na trhu práce. V našem případě se jedná o lidi se zdravotním postižením, matky pečující o zdravotně postižené dítě či matky na mateřské dovolené. Chceme nabídnout práci těm, kteří o ni stojí a díky svému "handicapu" pro ně není snadné ji nalézt na otevřeném trhu práce.

S POPELKAMI s.r.o. získáte nejenom drogerii a kosmetiku v bio kvalitě, která nezatěžuje životní prostředí, perfektně uklizené prostory čistícími prostředky, které jsou ekologicky šetrné, ale také dobrý pocit, že jste podpořili lokální trh a správnou věc.

Zaujala Vás naše nabídka?

neváhejte nás kontaktovat na info@poplekysro.cz nebo na 608 824 624.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Náš cíl


Naším cílem je vytvořit stabilní sociální firmu, se zaměřením na prodej ekologicky šetrné drogerie a kosmetiky a na úklidové služby, která zajistí práci lidem ohroženým na trhu práce. Máme mnohaleté zkušenosti s podporou lidí se zdravotním znevýhodněním a víme, jak je pro ně náročné najít si a udržet zaměstnání. Ne každá práce je vhodná, a ne každý zaměstnavatel má trpělivost a dostatek odvahy zaměstnat osobu se specifickými potřebami.  

Ve firmě POPELKY s.r.o. dbáme na to, aby každý zaměstnanec byl na svou pracovní pozici dobře zaškolen, měl adekvátní míru podpory a za svou práci dostal odpovídající finanční ohodnocení.  

Věříme a chceme ukázat veřejnosti, že to jde! Nechceme, aby lidé se zdravotním omezením byli odkázáni pouze na finanční podporu ze strany státu. Pokud někdo může a chce pracovat, měli bychom mu to umožnit.

Služby


Obchod


Kamenný obchod náměstí T. G. Masarka 26 v Plzni nabízí obalovou a především BEZobalovou drogérii a kosmetiku v BIO kvalitě. Naleznete zde ekologické úklidové prostředky značky Tierra verde, Jelen, Sanytol, Sonett, Frosch v obalové i bezobalové verzi. Přírodní kosmetiku pro péči o vlasy, tělo, pleť i zuby například od Nobilis Tilia, CALTHA, Kvitok, Curanatura, Renovality, Vitellaria, Purity vision a dalších značek.

Dále v obchodě můžete zakoupit výrobky chráněných dílen „Ty a já“ nebo naše vlastnoručně vyráběné zboží značky POPELKY s.r.o.

Otevírací doba Obchůdku u Popelek:

Pondělí   9 - 18

Úterý      9 - 18

Středa     9 - 18

Čtvrtek    9 - 18

Pátek       ------ 

 

 

 

E-shop

Zboží nabízené v Obchůdku u Popelek můžete objednat také zde: Obchůdek u Popelek

Zboží Vám připravíme k vyzvednutí v kamenném obchodě na adrese náměstí T. G. Masaryka 26, Plzeň nebo Vám jej doneseme až domů. Protože jsme z Plzně a podporujeme lokální trh, zboží Vám doneseme nebo ekologicky dovezeme po regionu Plzeň-město za 80 Kč. Při nákupu nad 1.500 Kč je donáška domů ZDARMA.

 

 

Úklid

 

POPELKY s.r.o. provádí úklidy vnitřních prostor jako jsou kanceláře, veřejné prostory, společné prostory obytných domů, domácností apod. po Plzni a okolí. 

Popelky k úklidu využívají výhradně ekologicky šetrné prostředky.  

Objednáním služby získáte nejen perfektně uklizené prostory, ale také dobrý pocit, že jste podpořili správnou věc.

 

 

 

Půjčovna


 

čistič koberců čistič oken
1 den (24 hodin) 250 Kč + DPH
1 den (24 hodin) 50 Kč + DPH
víkend (pá odpol. - po dopol.) 500 Kč + DPH
víkend (pá odpol. - po dopol.) 120 Kč + DPH
vratná záloha 5000 Kč + DPH
vratná záloha 500 Kč + DPH
100 ml čistícího prostředku 25 Kč + DPH
1 nádržka čistícího prostředku 60 Kč + DPH

  

Cena


 

 Ceník služeb – úklid


pravidelný od 250,- (1 pracovník) + DPH
min 1 x za 14 dní
nárazový od 290,- (1 pracovník) + DPH
 
generální 350 - 500,- (1 pracovník) + DPH
po malířích, při stěhování, úklid po letech

 Doprava 8 Kč za 1 km (+ DPH).


 

Náhradní plnění


Firmě, která zaměstnává více než 25 pracovníků, vzniká zákonná povinnost zaměstnávat osoby se zdravotním postižením podílem 4 % z celkového počtu zaměstnanců. Další možností, jak plnit tuto povinnost, je odvést 2,5násobek průměrné mzdy za každého pracovníka se zdravotním znevýhodněním do státního rozpočtu či právě odebrat výrobky a služby od firem, které Úřad práce uznal zaměstnavatelem na chráněném trhu práce.

Nákupem zboží a služeb od nás podpoříte zaměstnávání osob se zdravotním postižením a zároveň si můžete fakturovanou částku uplatnit jako náhradní plnění dle § 81 zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti.

 

 

 

Kontakty


Martina Gabrielová

jednatelka

608 824 624

JITKA KŘEMENÁKOVÁ

provozní manažerka a pracovní asistentka

732 716 025

 

 

 

E-mail: info@popelkysro.cz

Facebook

Instagram